Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği
Increase text size Decrease text size Print

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan Genel Sekreterimizi Ziyaret etti.

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, beraberindeki Hak-İş’e bağlı Hizmet-İş Sendikası üyeleri ile birlikte Genel Sekreter Dr. Hasan Arslan’ı makamında ziyarete etti.
Kamu Hastaneleri Birliği Karaman Genel Sekreteri Dr. Hasan Arslan yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Genel Başkan Mahmut Arslan ve ekibine teşekkür etti.
Nezaket ziyareti kapsamında gerçekleşen görüşmede ülkemizdeki sağlık hizmetlerindeki gelişmelere paralele olarak Karaman’da ki sağlık yatırımları ve iyileştirmeler üzerinde duruldu. Sağlık hizmetlerinde görev yapan Hak-İş ‘e bağlı personelin sorunlarının istişare ile kurallar dâhilinde çözülebileceği üzerinde konuşuldu.